Αρχική » ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ » ANTIVIRUS » COMODO ADVANCED ENDPOINT PROTECTION
COMODO ADVANCED ENDPOINT PROTECTION
COMODO ADVANCED ENDPOINT PROTECTION
ANTIVIRUS ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΕΤΟΣ
Kωδικός 007958
To Comodo AEP δεν είναι απλά ένα Antivirus, είναι μια σουίτα Cyber Security για την υποδομή μιας επιχείρησης η οποία χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία για την προστασία του υπολογιστή μας με εξειδίκευση πάνω στις “άγνωστες” απειλές και τα Zero Day Threats στα οποία δυστυχώς δεν παρέχουν προστασία πολύ γνωστά Antivirus.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Comodo Internet Security (CIS)
- Auto Containment: Η μοναδική τεχνολογία του auto containment, με την οποία κάθε νέο αρχείο που προσπαθεί να τρέξει στον υπολογιστή μας και δεν αναγνωρίζεται από την βάση των γνωστών εφαρμογών, αποστέλλεται προς αναγνώριση. Μέχρι να εξαχθεί συμπέρασμα για το αν είναι αποδεκτή εφαρμογή ή Malware, εκτελείται σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον τύπου ‘’sandbox’’, χωρίς δηλαδή να έχει την δυνατότητα να μολύνει τα αρχεία του υπολογιστή μας. Ακόμα δηλαδή και αν είναι Ransomware, θα εκτελεστεί, και θα υποθέσει ότι εκτελέστηκε επιτυχώς, όμως τα αρχεία μας θα είναι άθικτα.
- Valkyrie Verdict Decision Tool: Κάθε αρχείο που τρέχει μέσα στο auto containment ανεβαίνει στο global threat cloud, όπου γίνεται η ανάλυση και βγαίνει το συμπέρασμα για το αν είναι κακόβουλη ή όχι, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα για το 95% των αρχείων.
- 24*7 Human Αnalysis: Για το υπόλοιπο 5% των αρχείων που δεν προκύπτει άμεσο συμπέρασμα ‘’verdict’’ γίνεται ανάλυση της συμπεριφοράς της άγνωστης εφαρμογής από ειδικούς αναλυτές το συντομότερο δυνατόν.
- Virus Scope Behavioral analysis: Χρησιμοποιούνται τεχνικές όπως το API Hooking και DLL Injection Prevention για να αναγνωρίσουν ενδείξεις κακόβουλων εφαρμογών, κρατώντας τον υπολογιστή ασφαλή και χωρίς να επηρεαστεί η απόδοσή του ταυτόχρονα.
- Host Intrusion Prevention (HIPS): Με την τεχνολογία HIPS η Comodo, παρακολουθεί τις ενέργειες των λογισμικών που τρέχουν στον υπολογιστή μας μπλοκάροντας οτιδήποτε δείχνει κακόβουλο, αποτρέποντας ενέργειες που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στο σύστημά μας. Η τεχνολογία της Comodo θα σταματήσει και τα κακόβουλα προγράμματα που δεν χρειάζονται να τρέξουν κάποιο εκτελέσιμο αρχείο αλλά τρέχουν από την μνήμη RAM του υπολογιστή μας.
- Personal Packet Filtering Firewall: Με το μοναδικό feature της διαχείρισης των εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων, η Comodo κρύβει τις πόρτες του συστήματός μας από εξωτερικές αναγνωρίσεις διαθέσιμων ports (port scanning) και παρέχει ενημέρωση και Alerts σε περίπτωση που υπάρχουν ύποπτες ενέργειες.
- Comodo Antivirus: Παρέχει ολοκληρωμένη προστασία στον υπολογιστή από λίστα καλών και κακών αρχείων, έχοντας την τεράστια εμπειρία από την μεγαλύτερη αρχή SSL παγκοσμίως και έχοντας πάνω από 88 εκατομμύρια εγκαταστάσεις.

Η Comodo καινοτομεί στο χώρο της κεντρικής κονσόλας διαχείρισης καθώς οποιοσδήποτε Managed Service Provider μπορεί να δημιουργεί λογαριασμούς κάτω από τον λογαριασμό του και να παρέχει στους τελικούς πελάτες του ολοκληρωμένη διαχείριση.
Το Itarian / Dragon της Comodo είναι μια σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα RMM (Remote Monitoring & Management) Service Desktop και Patching, μέσω της οποίας ο Security Services Provider (MSSP), μπορεί να παρακολουθεί συνολικά όλους τους πελάτες του ή τα End-Points της υποδομής που διαχειρίζεται.
Μπορεί να φροντίζει τα updates των μηχανημάτων και να παρεμβαίνει άμεσα όταν υπάρχει υποψία κινδύνου, παρείσδυσης ή οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος που μπορεί να λυθεί εξ’ αποστάσεως.
Μερικές από τις δυνατότητες του Itarian είναι οι παρακάτω:

- Δημιουργία ενιαίων πολιτικών ασφαλείας
- Patch Management (Updates & Software patches)
- Δημιουργία Groups
- Remote Support Software που επιτρέπει άμεση σύνδεση με ασφαλή σύνδεση στα End-points
- Reporting

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΧΡΟΝΟΣ

Φυλλάδιο Προϊόντος COMODO ADVANCED ENDPOINT PROTECTION της ISNet

(μέγεθος: 122 KB | ενημερώθηκε: 18-02-2021)
Download
Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση