DEVICELOCK MAIN MODULE
DEVICELOCK MAIN MODULE
DeviceLock MAIN MODULE
Kωδικός 006228
Η DLP σουίτα είναι ένα πρόγραμμα που μας διασφαλίζει ότι καμία πληροφορία από το χώρο μας δεν θα διαρρεύσει με οποιονδήποτε τρόπο οπουδήποτε. Με το DLP μπορούμε να απαγορεύσουμε τις μετακινήσεις αρχείων από υπολογιστές ακόμη και βάση ονόματος αρχείου ή όγκου δεδομένων. Μπορούμε να πιστοποιήσουμε συσκευές usb που ανήκουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και μόνο αυτές να έχουν την δυνατότητα μεταφοράς αρχείων. Κόβουμε την μεταφορά αρχείων μέσω Dropbox, Google Drive κ.α. Σε περίπτωση εσκεμμένης διαγραφής αρχείων, το αρχεί ο δημιουργείτε ξανά σε χώρο που έχουμε επιλέξει, ενώ ενημερώνεται ο διαχειριστής.
 
Χωρίζεται σε 3 module δίνοντας μας την δυνατότητα να επιλέξουμε ένα ή περισσότερα module ανάλογα με τις παροχές που θέλουμε να έχουμε.

Τα module είναι τα εξής:
1.DeviceLock MODULE
2.NetworkLock MODULE
3.ContentLock MODULE

DeviceLock MODULE
Είναι τo ΒΑΣΙΚΟ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ module.
 Έλεγχος στην διακίνηση των αρχείων σε επίπεδο συσκευών πχ usb, cd-rom, mobiles κ.α.
Το DeviceLockMODULE Παρέχει στους διαχειριστές δικτύου τη δυνατότητα να θέσουν και να εφαρμόσουνπολιτικές για το πώς, πότε, πού και από ποιον τα δεδομένα μπορούν ή δεν μπορούν να μετακινηθούν προς ή από φορητούς υπολογιστές της εταιρείας ή desktop PCs μέσω συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, USB sticks, CD / DVD-R, δισκία, εκτυπωτές ή συσκευές αναπαραγωγής MP3.

Διάρκεια 1 χρόνος με όλα τα updates.

Φυλλάδιο Προϊόντος DEVICELOCK MAIN MODULE της ISNet

(μέγεθος: 97 KB | ενημερώθηκε: 13-11-2017)
Download

Φυλλάδιο Προϊόντος DEVICELOCK MODULE της ISNet

(μέγεθος: 96 KB | ενημερώθηκε: 13-11-2017)
Download
Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση