Τα άρθρα στην κατηγορία Οικίες αναφέρονται σε λύσεις για σπίτια μικρά ή μεγάλα, μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες.  Οι λύσεις που σας παρουσιάζουμε είναι δοκιμασμένες σε αυτούς τους χώρους. Τα υλικά που προτείνουμε προέρχονται από πιστοποιημένους κατασκευαστές και εγκαθίστανται από έμπειρους και διακριβωμένους εγκαταστάτες. Οι λύσεις μας μπορούν να κάνουν να νοιώσετε όλα τα οφέλη της σύγχρονης τεχνολογίας στο σπίτι σας.

Το σύστημα ασφαλείας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε σπίτι. Αυτό φροντίζει τους αγαπημένους σας όταν είστε εκεί και την περιουσία σας όταν λείπετε. Είναι μια επένδυση η οποία δεν μπορεί να είναι πρόχειρη και με αμφιβόλου ποιότητας υλικά. Η σωστή εγκατάσταση επίσης είναι σημαντική. Το καλύτερο σύστημα ασφαλείας αν δεν εγκατασταθεί από έμπειρο εγκαταστάτη μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. (...Περισσότερα)
Ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός σπιτιού για εμάς σημαίνει πέραν της εγκατάστασης καλωδιώσεων για τα φώτα, τους διακόπτες, τις πρίζες και τον κλιματισμό, επιπλέον εγκατάσταση καλωδιώσεων για το σύστημα ασφαλείας, το δίκτυο, την θυροτηλεόραση, το τηλέφωνο, την τηλεόραση, την αντικεραυνική προστασία και την επιτηρούμενη κατανάλωση ενέργειας. Για όλα τα παραπάνω απαιτείται σωστή σχεδίαση και μελέτη της εγκατάστασης έτσι ώστε να διασυνδεθούν σωστά και να έχουν άριστη απόδοση και αντοχή στο χρόνο. (...Περισσότερα)
Θυροτηλεόραση για εμάς σημαίνει ασφάλεια. Το να βλέπεις σε ποιον ανοίγεις την πόρτα της οικίας σου είναι το πρώτο βήμα προστασίας. Το να μπορείς να το κάνεις από οπουδήποτε είναι πολύ σημαντικό επίσης. Ακόμη πιο σημαντικό είναι να επιλέγεις αν τα παιδιά σου μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε κάποιον όταν είναι μόνα τους. Λύσεις για πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες από πιστοποιημένους κατασκευαστές με πολλά χρόνια εγγύησης για την ύπαρξη υλικών είναι ανάμεσα στα προϊόντα που σας προτείνουμε. (...Περισσότερα)
Οι κάμερες σε ένα σπίτι μπορούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση των χώρων που μας ενδιαφέρουν αλλά και σε συνδυασμό να βοηθήσουν να επιβεβαιώσουμε συναγερμούς από ένα σύστημα συναγερμού. Παράνομες πράξεις που αφορούν την περιουσία και την ζωή μας μπορεί να αποτραπούν αλλά και να διαλευκανθούν. Σημαντικό πράγμα για τα συστήματα καμερών είναι να τοποθετηθούν από έμπειρο εγκαταστάτη ο οποίος θα σας ενημερώσει για όλα τα τεχνικά και νομικά θέματα που αφορούν τις κάμερες ασφαλείας. (...Περισσότερα)
Η τηλεόραση και η δορυφορική λήψης για ένα σπίτι είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Μέσω ενός σωστού συστήματος μπορούμε να διαμοιράσουμε το δορυφορικό ή επίγειο σήμα σε ένα σπίτι ή μια πολυκατοικία δίνοντας σε κάθε δέκτη την ποιότητα του σήματος που πραγματικά υπάρχει στην περιοχή του και όχι ότι περισσεύει από τις πρίζες τηλεόρασης ή δορυφορικής πριν από αυτόν. (...Περισσότερα)
Το WiFi και κατ' επέκταση το internet στις μέρες μας είναι απαραίτητο αλλά δεν είναι απλή υπόθεση. Η εποχή που υπήρχε ένας υπολογιστής στο σπίτι και τα κινητά απλά έπαιρναν τηλέφωνο έχει περάσει. Σήμερα σε κάθε σπίτι υπάρχουν περισσότεροι από ένας υπολογιστές και επιπλέον κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες και έξυπνες συσκευές ζητούν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι το σπίτι μοιάζει με μικρή εταιρία έχοντας ταυτόχρονα απαίτηση για ασφάλεια και ταχύτητα στο διαδίκτυο. (...Περισσότερα)