Υποστηρίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας έχουμε προσφέρει και μετά την πώληση. Σε κάθε βήμα σας στεκόμαστε δίπλα σας και σας βοηθούμε να εξελίσσετε την αρχική σας επένδυση καθώς οι ανάγκες σας επεκτείνονται. Έχουμε αναπτύξει διαδικασίες και εργαλεία Cloud Monitoring που μπορούν να επιτηρούν συνεχώς τις υποδομές σας και να μας ενημερώνουν για οποιαδήποτε αστοχία έτσι ώστε να μπορούμε να επέμβουμε άμεσα και να λύσουμε το πρόβλημα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τεχνικές μελέτες συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για κατασκευαστικά έργα. Σε κάθε περίπτωση που ζητηθεί με συνεργασία με τον ηλεκτρολόγο, τον πολιτικό μηχανικό - αρχιτέκτονα ή την τεχνική εταιρία που έχει το έργο ολοκληρώνουμε τη μελέτη και τις προδιαγραφές δίνοντας την δυνατότητα να δώσετε στο τελικό πελάτη την βέλτιστη οικονομικά και τεχνικά λύση. Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε την λύση και την συνεργασίας μας. (...Περισσότερα)
Η isnet εκπαιδεύει τους συνεργάτες της συνεχώς. Αναζητά εγκαταστάτες, μεταπωλητές και εταιρίες και κάνει σεμινάρια με σκοπό την άψογη τεχνική τους κατάρτιση για τα προϊόντα της. Tους υποστηρίζει ακόμη και στο χώρο της εγκατάστασης με την παρουσία ανθρώπου μας είτε τηλεφωνικά. Είμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας σε κάθε στιγμή που μας χρειάζεται. Παρέχουμε δωρεάν μαθήματα στα ελληνικά και οδηγίες εγκατάστασης. Φροντίζουμε οι οδηγίες εγκατάστασης να ξεκινούν από πολύ απλές που αφορούν την βασική εγκατάσταση και παρέχουμε πλήρεις οδηγίες για τις πιο πολύπλοκες ικανότητες του συστήματος. Τα προϊόντα της isnet έχουν πλεονέκτημα τόσο όσο αφορά τα χαρακτηριστικά τους όσο και την τιμή τους. Mπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2104830600 ή μέσω email στην διεύθυνση info@isnet.gr για συνεργαστούμε. (...Περισσότερα)
Η isnet συνεργάζεται με μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών και αντιπροσωπεύει ή μεταπωλεί τα προϊόντα τους. Τα προϊόντα και οι κατασκευαστές που έχουμε επιλέξει είναι καταξιωμένοι και πάντα προσέχουμε να ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την νομοθεσία για την παραγωγή ενός προϊόντος αλλά για την τήρηση των προδιαγραφών. Σας προτείνουμε να δείτε κάθε έναν από τους κατασκευαστές και να τους γνωρίσετε καλύτερα. (...Περισσότερα)