Αρχική » Service Προϊόντων

Προϊόντα τα οποία ΔΕΝ καλύπτονται από εγγύηση

Τα προϊόντα προς το service της isnet, παραλαμβάνονται στο κατάστημα μάς (Αργυρουπόλεως 91, Αργυρούπολη) καθημερινά 9.00-17.00 κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Επίσης μπορείτε να στείλετε τα μηχανήματα προς επισκευή με courier ή πρακτορείο μεταφορών, πάντα κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του καταστήματος μας. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ελάχιστη χρέωση για τον έλεγχο των μηχανημάτων είναι 20€+ΦΠΑ τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό κόστος της επισκευής, αν ξεπερνά αυτό το ποσό.

Για την παραλαβή του μηχανήματος από επισκευή από το service πρέπει απαραίτητα να έχει εξοφληθεί τοις μετρητοίς το κόστος επισκευής.

Προϊόντα τα οποία καλύπτονται από εγγύηση

Μπορείτε να παραδίδεται τα μηχανήματα προς επισκευή που καλύπτονται από εγγύηση στο κατάστημα μας καθημερινά 9.00-17.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης.

Μπορείτε να στείλετε τα μηχανήματα προς επισκευή με courier ή πρακτορείο μεταφορών, πάντα κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του καταστήματος μας. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.